Een weekend met z’n tweetjes op de Sarthe

16-croisiere-fluvial-bateau-nicols-primoMijn man en ik zijn in augustus 2012 naar Sablé-sur-Sarthe gereisd. We hadden een Nicols 800 gehuurd, maar na aankomst stelde het team voor dat we de nieuwe PRIMO voor twee personen zouden proberen, die gloednieuw uit de scheepswerf Nicol’s Yacht kwam. Het prijsverschil was niet groot, dus het was verleidelijk! We zijn daarom vertrokken op dit splinternieuwe bootje en waren er ontzettend trots op! (Nou ja, vooral mijn man, hij vond zichzelf een echte kapitein.) De boot was geweldig ingericht en ongelooflijk ruim en licht voor zo’n klein bootje voor 2-4 personen. De route was ook erg leuk: een stop bij de abdij van Solesmes (we kwamen jammer genoeg te laat om de dienst met gregoriaanse gezangen bij te wonen!) en in Malicorne, waar we het aardewerk hebben bewonderd. Kortom, het was een geweldige bootreis! Een beetje kort, maar we komen zeker terug in Sablé voor een langere vakantie!

We willen graag het hele team (Jean-François, Antoine, Raphaël en Emilie) bedanken voor hun gastvrijheid en behulpzaamheid. We hebben geweldige herinneringen aan onze vakantie, hopelijk tot gauw!

Charlotte M., Parthenay (79).

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.